Even géén groeten en verzoekjes

Voorlopig is er even geen ‘Bezoekuur’. Maar we hebben iets anders: je kan op donderdagmorgen om 10 uur luisteren naar 'Van de Zonnige Kant' en op vrijdagmorgen naar ‘Vakantiekoorts’, een programma dat de temperatuur van zomer opneemt.

Je kan voorlopig even geen groeten doen of verzoekjes aanvragen. We zijn druk aan het werken aan een nieuw programma. We laten het je weten zodra je terug online verzoekjes kan aanvragen. 

Groeten

Het is mogelijk voor "het thuisfront" om de groeten te doen aan familie of vrienden in het ziekenhuis. Dit kan door hieronder een verzoekje in te vullen of een persoonlijke boodschap achter te laten voor de patiënt. Wij nemen deze groeten dan op in de eerstvolgende uitzendingen van 'Bezoekuur'. Deze programma's zijn te beluisteren op donderdag en vrijdag om 10 uur. Beide programma's worden herhaald om 17 uur en de volgende ochtend om 5 uur. 

gebruik het online formulier

Er zijn verschillende manieren om een gratis verzoekje aan te vragen of om de groeten te doen:

- Spreek je verzoekje/groeten in op 011 33 65 91 (antwoordapparaat van Studio Jessa) - 24/7.

Of vul het online-formulier hieronder in !

 

... of spreek zelf de groeten in op de radio

Als het kan - want dit is nog persoonlijker - spreek dan zelf de groeten in op de radio.
Bel hiervoor dag en nacht naar 011 33 65 91. De groeten worden automatisch opgenomen en zijn te horen in een van de verzoekplatenprogramma's 'Bezoekuur' op donderdag of vrijdag (van 10 tot 11 uur).
En jij kan zelfs van thuis uit meeluisteren naar het programma...