Huisomroep Jessa Ziekenhuis

Studio Jessa, de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis, zendt 24 uur per dag ‘feelgood-programma’s’ uit met een selectie van melodieuze en herkenbare muziek. Luister naar ons op campus Virga Jesse, campus Salvator, campus Ursula en campus Ekkelgarden. 


De uitzendingen van Studio Jessa zijn niet alleen te beluisteren via de TV-schermen op kanaal 93 in het ziekenhuis, maar ook via onze handige Studio Jessa-app op je smartphone. Geniet van onze programma’s de klok rond, waar je ook bent!

Studio Jessa - Livestream

Je hoort nu live naar Studio Jessa:

.


TEAM - vrijwilligers

Ons team bestaat uit gepassioneerde vrijwilligers die een liefde delen voor zowel mensen als het maken van radio. We zetten ons in om dag en nacht op maat gemaakte radioprogramma’s te creëren voor de patiënten van het Jessa Ziekenhuis, een traditie die we sinds 1982 in ere houden.

studio jessa op je smartphone - worldwide luisteren

Met deze app heb je altijd toegang tot Studio Jessa, of je nu in het ziekenhuis bent, thuis, onderweg of op vakantie. Zolang je internet hebt, blijf je verbonden! De Studio Jessa-app kan je gratis downloaden in de app store van Google Play (Android) of in de app store van Apple (iPhone of iPad). 

 

Behalve live radio luisteren vind je in de app ook een verzameling van Jessa-persberichten, podcasts, het recente wereldnieuws, het actuele weerbericht, een overzicht met radioprogramma’s en nog veel meer... Je kan zelfs chatten met een radiomedewerker in de studio!

 

En wil je eens kijken achter de schermen van een radiostudio dan vind je zeker de foto’s op de Studio Jessa-app een pluspunt. De foto’s in de app worden regelmatig geactualiseerd.  

De app ‘Studio Jessa’ is gratis beschikbaar voor Android (Google Play) en iOS (app store Apple). Download ‘m nu in de stores en test hem uit! Je zal aangenaam verrast worden...

Dagelijks programmaschema

In het Jessa Ziekenhuis kan je op tv-kanaal 93 dagelijks het actuele programmaoverzicht voor die dag bekijken. Zo ontdek je zelf op welk tijdstip een programma wordt uitgezonden. (Dit schema is momenteel enkel beschikbaar in het ziekenhuis zelf)

Elke weekdag tussen 10 en 11 uur presenteren Paul en Jaklien ‘Goedemorgen Jessa’ en komen tal van onderwerpen aan bod. Ook ontvangen ze dagelijks gasten in de radiostudio. Ze informeren naar het actueel nieuws en het weerbericht. Ook hoor je hier groeten voor patiënten en het thuisfront. 

Verzoekje (groeten) DOEN

Je kan heel gemakkelijk de groeten doen aan iemand in het ziekenhuis. Maar ook patiënten kunnen de groeten doen aan familie of vrienden thuis. Wil je iemand in het ziekenhuis groeten doen, dat kan via dit online formulier

UITSTEKENDE Geluidskwaliteit (DAB+)

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze technische geluidskwaliteit?

Studio Jessa wordt in streaming uitgezonden in optimale kwaliteit.

Dit zijn de technische gegevens: AAC+ V2 / 128 kbps / 44100Hz / Stereo

(dit is DAB+ kwaliteit - wij gebruiken dezelfde codec als deze voor digitale etherradio)

thuis LUISTEREN via je computer of hifi-installatie

Je kan thuis (of waar ook ter wereld) 24/7 onbeperkt luisteren naar Studio Jessa via internetradio. Ook op je HiFi-installatie die internetradio ondersteunt kan je meestal Studio Jessa terugvinden. Dat wordt aangeboden via de diverse internetportals (al dan niet met telkens hun eigen app). Google maar eens op 'Studio Jessa' en je zal veel aanbieders van internetradio ontdekken. Enkele voorbeelden waar je Studio Jessa alvast kan terugvinden: 

 

- MyTuner-radio.com

- radiosonline.be

- nl.radio.net

- radioviainternet.be

- zeno.fm

- radio-belgie.be

enz... 

 

 

Hoe studio jessa contacteren voor groeten?

A) Gebruik de App van Studio Jessa op je smartphone (heel handig). Vul daar het formulier in.  
B) of Via het online formulier hier op de website

Je groeten worden morgen voorgelezen in het programma 'Goedemorgen Jessa'. Groeten ingestuurd op vrijdag of in het weekend worden op maandag voorgelezen.  

 

Studio Jessa - Livestream

Klik om naar de livestream van Studio Jessa te luisteren
Klik om naar de livestream van Studio Jessa te luisteren