Studio Jessa - Livestream

Je luistert live naar Studio Jessa:

.Huisomroep Jessa Ziekenhuis

Studio Jessa is de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis die 24 uur per dag 'feel good' programma's uitzendt met melodieuze en herkenbare muziek voor patiënten en personeel van het ziekenhuis. Op zowel campus Virga Jesse, Salvator en St-Ursula is Studio Jessa dagelijks te beluisteren via tv-kanaal 93.

Muziek en informatie

Studio Jessa schotelt je elke dag de klok rond zowel informatieve als ontspannende radioprogramma's voor. Bezoekuur, Roomservice, Het Platenreservaat, Dienst Inbegrepen, Muziek om bij weg te dromen, Platen met verhalen... het zijn maar enkele titels. Het zijn er te veel om ze hier allemaal op te noemen. Dagelijks kan je om 21 uur een themaprogramma beluisteren met wisselende inhoud, en tussen 22 uur en middernacht droom je jezelf elke avond in slaap met Muziek om bij weg te dromen. Om het uur brengt Studio Jessa je een nieuwsbulletin. Hierin het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, aangevuld met sportnieuws en het weerbericht. 

Dagelijks programmaschema

In het Jessa Ziekenhuis kan je op tv-kanaal 93 dagelijks het actuele programmaoverzicht voor die dag bekijken. Zo ontdek je zelf op welk tijdstip een programma wordt uitgezonden. (Deze optie is enkel beschikbaar in het ziekenhuis)

STUDIO JESSA

- is de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis 

- is te beluisteren via tv-kanaal 93 op campus Virga Jesse, Salvator en St.-Ursula

- is er 24/7, dag en nacht, alle dagen van de week

- is een productie van de vzw VRTO, een groep vrijwilligers die houden van mensen en radiomaken

UITSTEKENDE Geluidskwaliteit (DAB+)

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze technische geluidskwaliteit?

Studio Jessa wordt in streaming uitgezonden in optimale kwaliteit.

Dit zijn de technische gegevens: AAC+ V2 / 128 kbps / 44100Hz / Stereo

(dit is DAB+ kwaliteit - wij gebruiken dezelfde codec als deze voor digitale etherradio)

Verzoekje aanvragen

Je kan heel gemakkelijk de groetjes doen aan iemand in het ziekenhuis. Maar ook patiënten kunnen de groeten doen aan familie of vrienden thuis. Wil je iemand in het ziekenhuis de groetjes doen, dat kan via dit online formulier

studio jessa op je smartphone - worldwide luisteren

Het team van vrijwilligers achter Studio Jessa heeft een eigen app ontwikkeld. Behalve live luisteren naar de programma's, vind je er ook een verzameling van Jessa-persberichten, podcasts, het weerbericht, het actuele radionieuws, de programmalijst, een fotoalbum van Studio Jessa, … enz. Je kan zelfs chatten met een radiomedewerker!  

 

De app ‘Studio Jessa’ is gratis beschikbaar voor Android (Google Play) en iOS (app store Apple). Download ‘m nu in de stores en test hem uit! Je zal aangenaam verrast worden...

thuis LUISTEREN (ook mobiel via gratis app)

Je kan thuis (of waar ook ter wereld) 24/7 onbeperkt luisteren naar Studio Jessa. Dat kan online met een PC, notebook, tablet of smartphone. Let wel op je dataverbruik als je niet via je eigen netwerk of Wifi verbonden bent. 

 

Mobiel luisteren via gratis app

Studio Jessa is ook mobiel te beluisteren via de gratis app MyTuner - te downloaden via Google Play (Android) of App Store (Mac)
Je kan er ook myTuner downloaden voor je notebook of tablet. Werkt heel handig. 


Hoe studio jessa contacteren voor een verzoekje?  op liefst 3 manieren !

A) Bel 24/7 naar ons antwoordapparaat 011 33 65 91

B) of Via het online formulier op de website 

C) of Via mail: info@studiojessa.be

 


Studio Jessa - Livestream

Klik om naar de livestream van Studio Jessa te luisteren
Klik om naar de livestream van Studio Jessa te luisteren