Huisomroep Jessa Ziekenhuis

Studio Jessa is de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis die 24 uur per dag 'feel good' programma's uitzendt met melodieuze en herkenbare muziek voor patiënten en personeel van het ziekenhuis. Op zowel campus Virga Jesse, Salvator en St-Ursula is Studio Jessa dagelijks te beluisteren via tv-kanaal 93.

Muziek en informatie

Studio Jessa schotelt je elke dag de klok rond zowel informatieve als ontspannende radioprogramma's voor. Bezoekuur, Roomservice, Het Platenreservaat, Dienst Inbegrepen, Muziek om bij weg te dromen, Platen met verhalen... het zijn maar enkele titels. Het zijn er te veel om ze hier allemaal op te noemen. Dagelijks kan je om 21 uur een themaprogramma beluisteren met wisselende inhoud, en tussen 22 uur en middernacht droom je jezelf elke avond in slaap met Muziek om bij weg te dromen. Om het uur brengt Studio Jessa je een nieuwsbulletin. Hierin het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland, aangevuld met sportnieuws en het weerbericht. 

Dagelijks programmaschema

In het Jessa Ziekenhuis kan je op tv-kanaal 93 dagelijks het actuele programmaoverzicht voor die dag bekijken. Zo ontdek je zelf op welk tijdstip een programma wordt uitgezonden. (Deze optie is enkel beschikbaar in het ziekenhuis)

STUDIO JESSA

- is de huisomroep van het Jessa Ziekenhuis 

- is te beluisteren via tv-kanaal 93 op campus Virga Jesse, Salvator en St.-Ursula

- is er elke dag en nacht, alle dagen van de week

- is een productie van de vzw VRTO, een groep vrijwilligers die houden van mensen en radiomaken

Geluidskwaliteit

Mocht je geïnteresseerd zijn in onze technische geluidskwaliteit?

Studio Jessa wordt in streaming uitgezonden in optimale kwaliteit.

Dit zijn de technische gegevens: AAC+V2 / 128 kbps / 44100Hz / Stereo

Verzoekje aanvragen

Je kan heel gemakkelijk de groetjes doen aan iemand in het ziekenhuis. Maar ook patiënten kunnen voortaan de groetjes doen aan familie of vrienden thuis. Wil je de groetjes doen, dat kan hier

Hoe studio jessa contacteren

- Bel 24/7 naar ons antwoordapparaat 011 33 65 91

- Met het online formulier op de website 

- Via mail: info@studiojessa.be

- Met een SMS: stuur sms'je naar 3460, en begin je tekst met het codewoord verzoekje (50 ct per sms'je) 

ONLINE LUISTEREN

Je kan hier onbeperkt online luisteren naar Studio Jessa. Dat kan met een PC, notebook, tablet of smartphone. Let wel op ivm je dataverbruik als je niet via je eigen netwerk of Wifi zou luisteren. 

Je kan Studio Jessa ook terugvinden bij MyTuner, dit is een gratis applicatie die werkt op alle platforms (IOS, Android enz...)

Klik op de banner om naar Studio Jessa te luisteren.
Klik op de banner om naar Studio Jessa te luisteren.